Ai grijă inteligent de telefonul preferat

De curând s-a lansat, de fapt s-au lansat cele două modele noi de Iphone – Iphone 8 si Iphone X. A fost un eveniment mult așteptat , din punctul meu de vedere, peste ocean. Din ce s-a prezentat la tv, aceste noi modele sunt adevărate bijuterii ale tehnologiei.

Iphone X este cel mai scump și mai sofisticat smartphone lansat de celebra companie de telefoane mobile. Ca o particularitate a acestui model este că telefonul se poate debloca prin tehnologia de recunoaștere facială.banner_8_1 În America noul model de Iphone va costa 999 dolari, iar la noi în țară se estimează că va costa puțin peste 1000 euro. Momentan se fac doar precomenzi pentru țara noastră. La o așa investiție, din punctul meu de vedere cam mare trebuie să și ai mare grijă de telefon.

În acest sens există foliile de protecție de la Smart Protection. Acestea sunt folii de protecție premium. Pentru Iphone 8 există folia de protecție Iphone 8. Este un produs premium creat special pentru a oferi clienților soluția unei protecții inteligente. Acestă folie oferă garanție pe viață, iar în urma cumpărării kitul de montare este gratuit.

La fel există și folie de protecție pentru Iphone X. Și aceasta este o folie din categoria premium care oferă o protecție garantată pe viață.

Foliile din categoria premium nu sunt folii clasice, ele fiind compuse din patru straturi speciale cu o grosime totală de 0,2mm.  Stratul de suprafață este creat din polimeri elastomeri care „se vindecă” în timp, eliminând zgârieturile fine. În interior este stratul de calitate optică și cel de dispersare a șocurilor. Sub acestea se află stratul din silicon activ ce oferă o aderență perfectă și anduranță ridicată.

Tot din gama premium găsim folie de protecție și pentru Samsung Galaxy Note 8. Acest tip de folii are o rezistență anti-zgârieturi de două ori mai mare decât o folie obișnuită. Datorită elasticității ei se poate mula pe orice tip de suprafață curbată, oferind protecție întregului device. Are o transparență 100% și o claritate full HD, iar instrucțiunile de montare sunt foarte ușoare și explicite.

Cu doar 49 lei atât cât costă o folie de protecție premium putem economisi 2000lei atât cât costă schimbarea display-ului.

Pentru că este o investiție destul de mare achiziționarea unui nou tip de Iphone, nu ezitați să cumpărați și o folie de protecție care are garanție pe viață.

 

Protejează-ți toate device-urile folosind foliile Smart Protection!

 

Lasă un răspuns