Imunitatea vine de la ApiLand

apiland.ro

Pentru că suntem în sezonul în care răceala și gripa sunt ca la ele acasă trebuie să ne creștem cumva imunitatea. Și nouă, dar mai ales celor mici care sunt mult mai sensibili decât adulții. Fiecare părinte știe cât este de neplăcut ca cei mici să fie răciți odată cu intrarea lor într-o colectivitate. De aceea trebuie să le creștem imunitatea cu produse naturale, venite direct din stup.

Lăptișorul de matcă este recomandat mai ales copiilor care se află în plin proces de dezvoltare și creștere. Acesta previne şi ameliorează simptomele de răceală şi gripă. 

Tonicele apicole ApiLand reprezintă mixuri de produse apicole şi sunt adevărate cocktailuri de sănătate şi vitalitate. Acestea întăresc sistemul imunitar și au un gust plăcut și acceptat de cei mici.

Polenul crud fortifică sistemul imunitar al organismului, datorită conținutului bogat de vitamine, minerale și antioxidanți.

Mierea de Manuka ajută la întărirea sistemului de apărare al organismului împotriva răcelilor, gripei sau infecţiilor (inclusiv cele cutanate).

Este foarte important să ne asigurăm din timp că organismul nostru este pregătit pentru a înfrunta duşmanii invizibili care provoacă diverse afecţiuni de tipul virozelor, gripei sau bronșitelor”.

Lasă un răspuns