Dincolo de nori e lumea lor…

Conform unor sondaje, România se află pe primul loc la numărul persoanelor plecate peste hotare să lucreze în diverse domenii. Cei mai mulți se află în Italia, Spania și Germania. Din ce în ce mai mulți sunt aceia care preferă să plece cu toată familia, inclusiv să își mute și copiii la școală în străinătate pentru că acolo au condiții mai bune de trai.

Din păcate vedem tot mai des la știri că se întâmplă multe accidente în care cetățeni români sunt victime, fie că sunt grav răniți sau mai rău sunt morți. Aceste accidente se petrec fie din vina lor fie din vina altora, dar cert este că atunci când cineva află că a pierdut o persoană dragă este o mare tragedie. După ce că era plecată peste hotare și venea mai rar acasă…

În acele momente simți că ești singur pe lume, că nu ai la cine să apelezi să te ajute, că nu știi ce să faci pentru a repatria acea persoană. Pentru toate aceste probleme există servicii profesionale de repatriere oferite de Repatriere-România. Pentru  a se realiza repatrierea în cele mai bune condiții și conform standardelor în vigoare trebuie să fie îndeplinite câteva condiții. În primul rând trebuie cunoscute în amănunt condițiile în care a survenit decesul. În acest sens timpul obținerii actelor durează mai mult sau mai puțin dacă decesul a survenit din cauze naturale sau în urma unui deces.

Pentru a fi realizat transportul trebuie folosite atât sicriul cât și mașina conform cerintelor europene. În funcție de țara în care se află decedatul, transportul se poate face cu mașina sau cu avionul.

Este bine de știut că pentru repatriere decedați în Italia această firmă are puncte de lucru la Roma și Piacenza. Serviciile sunt de cea mai bună calitate și se desfășoară în cele mai bune condiții de transport, igienă și păstrare.altus_logo_retina1

Echipa sprijină procesul de repatriere decedați și din Germania, Anglia, Grecia, Ungaria, Austria, Olanda, Spania, Portugalia, Franța, etc. Prețul fiind estimat în funcție de numărul de kilometri, bilet de avion cargo, costuri pentru obținerea documentelor, îmbălsămare, depozitarea la camera frigorifica, manipularea, etc.

Momentul pierderii cuiva drag mai ales peste hotarele țării este o adevărată provocare de ordin emoțional pentru fiecare dintre noi, dar și pentru firma angajată să se ocupe atât de obținerea tuturor actelor necesare dar și de transport.

”Stelele care cad nu pier, se duc pe un alt cer!”

Lasă un răspuns