Ai nevoie de ajutor la curățenie? Te ajută Nufăr și Triumf

           Fie că este vorba despre femei sau bărbați, sau despre timpul pe care îl are fiecare dintre noi, curățenia a ocupat mereu un loc fruntaș în viețile noastre. De-a lungul timpului, odată cu evoluția iminentă, s-au schimbat și metodele și procedeele care ne ușurează din ce în ce mai mult munca, dar rezultatul a rămas același: o casă curată, veselă, lucioasă, luminoasă. 
          Daca bunicii și străbunicii noștri foloseau leșie, săpun de casă sau spălau direct rufele la râu, în prezent suntem bombardați zilnic cu tot felul de reclame care ne promit „marea cu sarea” în ceea ce privește obținerea curățeniei mult dorite. Produse care mai de care colorate, ambalate în așa fel încât să ne ia ochii, dar oare câți dintre noi ne punem întrebarea „Ce conțin acele produse? Conțin sau nu ingrediente cu efecte alergene? Sunt ”prietenoase” cu mediul?”
          Am fost mereu în căutare de produse de curățenie cât mai naturale, din cauza faptului că am o piele foarte sensibilă, chiar și mănușile menajere afectându-mi pielea.
       Dar de când am descoperit experții în curățenie Nufăr și Triumf, problemele generate de detergenți asupra pielii mele sensibile au dispărut. Am folosit cu mare plăcere produsele si le-am ales pe cele mai potrivite pentru noi. De atunci nu îmi lipsesc din casă Nufăr detergent universal, Nufăr geamuri floral, Triumf pentru veselă și Nufăr detartrant. Ei sunt aliații mei împotriva petelor și a mizeriei de orice tip.nufar-verde-vesela

         Sunt fanul numărul 1 al gamei Nufăr Verde, iar din această gamă folosesc Nufăr Verde Veselă. Acest produs curăță repede și  îndepărtează grăsimea și mirosurile neplăcute, lăsând vasele strălucitor de curate. Îmi place acest produs pentru că nu îmi atacă pielea mâinilor având un pH neutru, fără coloranți și extract de mușețel. Fiind doar eu cu soțul, ne împărțim atribuțiile în casă. Când este vorba să facem curățenie în bucătărie, de fiecare dată îmi zice că vrea el să spele vasele pentru că îi place acest detergent( știam eu de ce l-am cumpărat:)

         Nici curățenia nu mai e ce a fost odată! Era ca o corvoadă, asudam frecând covoare, perdele și pardoseli. Acum curățenia maximă garantată cu minim de efort este la doar…o picătură distanță.  Fără magie, „iepurași scoși din pălărie” sau alte metode. Nufăr și Triumf fac curățenia mai ușoară și nu mai este nevoie să pierzi timp și energie pentru a face curat. Cu aceste produse faci curățenie din plăcere, iar dacă totul este organizat și bine pus la punct și te ajută și membrii familiei totul devine o joacă. Unul dă cu aspiratorul, unul spală vasele, unul duce gunoiul și uite așa treaba merge ca pe roate deși suntem doar doi în familie. Recunosc că pe lângă aceste minunate produse mai folosesc și câte un truc vechi, învățat de la mama sau bunica. De exemplu, după ce șterg geamurile cu soluția specială, ultima dată le șterg cu o cârpă moale înmuiată în oțet. Rezultatul este unul deosebit. Tot cu oțet diluat cu puțină apă mai șterg din când în când covoarele după ce au fost aspirate. In acest fel, culorile devin mai vii și capătă strălucire.

       De când am descoperit produsele Nufăr și Triumf nu îmi mai fac probleme că se apropie curățenia pentru sărbătorile de iarnă, pentru Paște, curățenia de primăvară, de toamnă sau curățenia zilnică. Acum știu că avem ajutorul ideal pentru o casă sclipitoare.

 

*** Acest articol a fost scris pentru Superblog 2017***

Un gând despre &8222;Ai nevoie de ajutor la curățenie? Te ajută Nufăr și Triumf&8221;

Lasă un răspuns