O incantare sa faci cumparaturile la Selgros

Cu ceva timp in urma cei de la Selgros au organizat un concurs de gatit pe pagina de Facebook – Chef pentru o zi , concurs in care trebuia sa reinterpretezi o reteta specifica zonei din care esti.

Am participat si eu cu mare drag la acest concurs cu o reteta ce este tare draga sufletului meu. Acest fel de mancare era des gatit la noi in casa de bunicul patern. El fiind bucatar am ”furat” si eu de la el cate ceva din tainele bucatariei. Imi placea sa stau langa el il bucatarie si sa ii urmaresc fiecare miscare. Mirosul preparatelor lui era divin si imi placea nespus de mult atunci când ma trezeam dimineata in miros de gogosi sau clatite pe care le servea cu gemul lui preferat- cel de coacaze negre.

Fiind jumatate din Oltenia am ales sa particip la acest concurs cu o mancare din limba de vita  Mancare de limba de vita cu masline si piure de cartofi dulci45636076_2157492007617946_4805481917849796608_n[1]

Am avut deosebita placere sa vad ca juriul acestui concurs a apreciat reteta mea si m-au ales sa fac parte din cei 100 de castigatori ai cate un voucher de 100 lei. Atunci când am gatit aceasta reteta chiar m-am simtit chef pentru cateva ore. Iar multumirile celor care au mancat m-au incurajat si m-au facut sa cred in fortele mele.

Am fost la cumparaturi si am ramas placut impresionata de acest magazin. Stiam oarecum la ce sa ma astept pentru ca am mai fost si in Brasov la cumparaturi.

In cel din Bucuresti gasesti oamani amabili inca de la intrare, la fel cei de la receptie sau cei care se aflau in incinta magazinului. Este deosebit de curat, marfa este pusa in ordine si nu am vazut nici macar cel mai mic produs luat de la locul lui si lasat in alta parte. Aici nu este galagie, nu gasesti oameni agitati care sa intoarca marfa pe toate partile si in final sa o lase acolo. Pot spune ca am plecat din magazin chiar relaxata, nu cum se intampla in altele de ies cu durere de cap si epuizata.45638222_2157476450952835_465000831939248128_n[1]

In final,  angajatii de la case sunt foarte amabili si stiu sa vorbeasca cu cel din fata lor.

Voi reveni de fiecare data cu drag la cumparaturi in Selgros indiferent in care oras pentru ca stiu ca pot gasi calitate garantata si oameni frumosi!

P.S. Floarea este si acum inflorita si imi incanta privirea cu deosebita ei culoare( desi eu am facut de ceva timp cumparaturile, abia acum am gasit cateva momente sa scriu acest articol).

Lasă un răspuns