Napolitane spiraline

Momente dulci cu Pan Food

Acum câteva zile cei de la Pan Food m-au surprins foarte plăcut trimițându-mi ceva dulce. Din descrierea lor am aflat că este vorba de ceva care îți aduce aminte de gustul copilăriei. Recunosc că am fost puțin sceptică la început. Gustul copilăriei este greu de reprodus, este acel gust pe care nu îl uiți niciodată. Oare se poate să fie ceva actual care are gustul copilăriei? Ei bine da, chiar se poate!

Îmi aduc aminte cu mare plăcere când ieșeam la plimbare cu bunicul și nu era dată să nu intrăm într-o cofetărie și să nu luăm spirale- așa le ziceam noi. Stăteam apoi pe o bancă în parc și le savuram până la ultima firimitură.

Napolitanele spiraline umplute cu cremă de cocos, cremă de vanilie și cremă de ciocolată nu se dezmint și chiar te fac să te întorci în copilărie cu fiecare înghițitură. Dacă vrei să ai un moment în care pur și simplu zâmbești fără niciun motiv trebuie să ai la îndemână spiralinele Pan Food.

Pan Food chiar a reușit să recreeze acele produse care au gustul de altă dată. Produce o gamă largă de produse zaharoase, numărându-se printre puținele firme de acest fel din Romania. Îmbinind cu succes valorile tradiției cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gamă variată de produse care, cu siguranță țin pasul cu calitatea și diversitatea  produselor din acest domeniu.

Cu ajutorul celor de la Pan Food organizez și un concurs pe pagina de facebook – savoareinbucatarie . În acest concurs aveți posibilitatea de a câștiga 3 cutii ca cele din imagine, câte una din fiecare aromă- cremă de cocos, cremă de vanilie, cremă de ciocolată. Dezvălui doar o cerință: să ghiciți obiectele retro din poză. În poza de concurs este un portchei care a fost al bunicului. Chiar și cele două chei sunt cele pe care el le-a folosit mai bine de 40 de ani. Le păstrez și acum și îmi aduc aminte că mi-a zis că l-a cumpărat de la Vatra Dornei în anul 1962.

Condițiile pentru a participa la acest concurs și mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns