Produse Asevi

4 culori care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Poate deja știți că sunt fan produse Asevi. În ele chiar am încredere că pot face față oricăror provocări. Și această încredere a fost dobândită după îndelungi testări pe diferite țesături și culori în diverse combinații.

Așa cum ne-a obișnuit și de această dată, Asevi ne dă câteva sfaturi despre cum și ce articole de îmbrăcăminte să cumpărăm pentru a fi întendințe și a ne simți și confortabil.

Știați că cei mai mulți dintre noi tind să fie rezervați atunci când cumpără articole de îmbrăcăminte? Evitând să ne asumăm riscuri, practic avem tendința de a alege culori în care ne simțim confortabil. Ȋnsă, ce zici, ai curaj să ieși din rutină? Dacă vrei să aduci o mică transformare stilului tău vestimentar, începe prin a aborda o gamă de culori noi. Iată 4 nuanțe pe care să le integrezi în outfit-ul tău, care să se potrivească oricărei dispoziții și oricărui eveniment.  

1. Alb strălucitor

Îmbrăcămintea albă este o alegere excelentă (mai ales in lunile calde). O cămașă albă clasică poate fi purtată cu același succes și la birou, și în timpul liber. Există diferite nuanțe de alb, inclusiv fildeș, crem și alb murdar, iar alegerea corectă a nuanței depinde de tonul pielii tale. Pe de altă parte, albul poate fi o culoare dificil de purtat, deoarece petele sunt frecvente. Pantalonii albi iți vor asigura un aspect mediteraneean luxos, dar, dacă ești predispus/ă la accidente, ai grijă să nu-ți lipsească niciodată din casă sau din bagajul de vacanţă o soluţie eficientă de scos pete. O variantă excelentă pe care o poți folosi și la rufele albe și la cele colorate este soluția cu pulverizator de la Asevi.

2. Negru elegant

Negrul este cea mai măgulitoare alegere pentru oricine, te slăbește vizual și se potrivește aproape oricând, în orice combinație. Pantalonii negri ar trebui să se regăsească în dulapul fiecărei femei, iar o geantă neagra va completa orice ținută. Când porți negru, te simți întotdeauna bine, iar pentru accente poți adauga cu ușurință accesorii colorate. Evident, celebra rochie neagra (little black dress) ar trebui să fie un element de bază. O rochiţă neagra poate fi asociată cu diferite coafuri, cercei, genti și coliere, în funcție de starea ta de spirit și de evenimentul la care participi. Alege câteva piese negre de bază cu croi clasic care vor rămâne întotdeauna la modă. Foarte important, însă, pentru a te baza pe ele mulți ani de aici înainte, acordă mare atenție îngrijirii hainelor negre. Alege detergentul lichid special pentru rufe negre Asevi, care previne decolorarea fibrelor și le protejează, astfel încât hainele tale vor arăta ca noi la fiecare purtare.   

3. Roşu vibrant

Adaugă o notă de „wow” ținutei tale cu un strop de roșu. Această nuanță puternică este perfectă pentru ieșiri în oraș, iar cu o rochie roșie te vei face cu siguranță remarcată în orice mulțime. Dacă preferi culori mai subtile, încearcă nuanțe mai închise pe cămăși sau pantaloni ori integrate într-un imprimeu complex. Când vine vorba despre accesorii, roşul funcționează bine pentru pantofi, colanți și genţi. Atunci când este purtat corect, rosul iți va oferi cu siguranță o imagine tinerească și plină de farmec. Totuşi, orice nuanță ai alege, nu uita că roșu decolorat nu se potrivește niciunui look. Așa că spală întotdeauna hainele roșii cu detergent pentru rufe colorate, precum Color de la Asevi, pentru 42 de spălări.

4. Galben muştar

Există o gamă de nuanțe de galben din care poți alege, iar galbenul muştar se menține de câțiva ani între alegerile designerilor și se pare că va rămâne popular multă vreme de acum încolo. Galbenul muştar poate fi mai ușor de purtat decât o nuanță strălucitoare și funcționează bine asociat cu gri sau negru în combinații perfecte pentru sezonul toamnă-iarnă. Dacă nu te simți în largul tău atunci când porți culori, galbenul funcționează cel mai bine în doze mici. Poți începe cu o jachetă galbenă, o eșarfă sau o fustă. Încearcă o rochie albastră cu pantofi galbeni sau un blazer bleumarin cu pantaloni galbeni. 

Ţine minte, moda trebuie să iți aducă, în primul rând, bucurie, iar experimentarea culorilor iți poate oferi un look nou, în fiecare zi. Așadar, data viitoare când mergi la cumpărături, te provocăm să… îndrăznești!

Lasă un răspuns