Ruladă din albușuri cu spumă de zmeură

Ingrediente:

7 albușuri

7 linguri zahăr

7 linguri făină

zahăr vanilat

200 ml. smântâmă pentru frișcă

300 gr. zmeură

Se dat albușurile până încep să devină albe, apoi adăugăm treptat zaharul și continuăm să mixăm.

Adăugăm apoi treptat și făina și amestecăm ușor cu o spatulă.

Se tapetează tava, se pun albușurile și se lasă la cuptor aproximativ 15 minute sau pâna când incepe să se desprindă de pe margini.

Zmeura se pasează, apoi se trece prin sită pentru a se alege toate semințele.

Smântâna se bate până devine o frișcă tare și se adaugă zmeura pasată.

Foaia de ruladă se scoate pe un prosop umed, se rulează și se lasă să se răcească.

Se umple cu spuma de zmeură si se decorează dupa cum dorește fiecare.

Înainte de a se consuma trebuie ținută la rece câteva ore.

rulada cu zmeura        sun food (2)

 

Poftă bună!

Lasă un răspuns