Unde facem petrecerea

Se apropia ziua aniversara a surorii mele. Cumnatul meu si cu mine trebuia sa ne intalnim sa punem „la cale” o petrecere surpriza.

Ne intalnim, vorbim, suntem de acord ce vrem, dar acum vine inevitabila intrebare: Unde mergem? Ce restaurant alegem? Mi-am adus aminte ca am vazut un site extraordinar de unde poti afla toate raspunsurile la aceste intrebari. Prin urmare, hai sa trecem la treaba!

Am hotarat sa alegem un restaurant din zona Pietii Universitatii, zona care este cea mai convenabila pentru toti invitatii. Ne-am hotarat foarte repede asupra restaurantului unde sa mergem si la fel de repede si asupra meniului – un meniu international.

Acum ca totul este stabilit, hai sa mergem si la restaurant sa stabilim ultimele detalii.

Si a venit si ziua sarbatoritei. Au venit toti prietenii, mancarea a fost foarte buna, personalul de servire a fost la inaltime.

Tic-tac, tic-tac, ora 12, vine tortul, sufla in lumanari, dorinte, dorinte, la multi ani!

Au trecut cateva zile de la minunata pertecere si au fost numai pareri bune.

Acest lucru s-a datorat minunatului site care te scoate din orice impas. Poti gasi orice restaurant, cu orice specific. Consultand pagina site-ului poti face si rezervare on-line. Mai mult de atat, daca nu esti sigur ca esti multumit de un anume restaurant, poti vedea recenzii ale celor care au fost acolo si astfel poti sa iti faci si tu o idee.

3 gânduri despre &8222;Unde facem petrecerea&8221;

Lasă un răspuns