Fa o schimbare, alege sa ai grija de tine!

 

aaaa

Am fost mereu genul de persoana care mananca nu dezorganizat, ci haotic. La orice ora si orice, dar sa fie cu de toate. 🙂  Din comodiate, incosntienta, dar mai ales din lipsa de timp (desi e cea mai mare minciuna pe care ne-o spunem noua insine). Daca totul se desfasoara pe repede inainte, de ce sa  nu fie si mesele la fel?

Si pentru ca, din pacate, o data cu inaintarea in varsta nu ne pastram si corpul pe care il avem la 20 de ani, efectele acestei veti dezordonate au inceput sa isi faca simtita prezenta, iar faptul ca mancam un iaurt cu cereale, doar pentru ca iaurtul era la oferta, nu insemna ca mananc sanatos…

Trebuie sa fim constienti de faptul ca o alimentatie organizata nu trebuie sa o avem cand ne aducem aminte sau cand incepem sa ne simtim rau.

Trebuie sa fie un stil de viata, un model pe care sa il urmeze copii nostri, dar si parintii nostri, care, poate, au fost obisnuiti cu alta mentaliate asupra mancarii.

Mi-a fost greu sa renunt la idea ca “porcul e cea mai buna leguma”, dar trebuia sa fac o schimbare in alimentatia mea. Una majora!

Si pentru ca piata este mai mult decat bombardata de produse care mai de care bio, eco, reclame care ne promit marea cu sarea si luna de pe cer, este foarte greu sa gasesti un produs care sa intruneasca mai mute criterii, precum: calitate, seriozitatea furnizorului, pret.

Am incercat multe produse, pana cand am renuntat la aceasta idee pentru ca am cumparat cereale cu gust de mucegai (!!!) de la o marca ce se afla printre liderii pietei de profil. Da! Si uimirea mea a fost la fel de mare.

La Sano Vita am ajuns pentru ca mi-au fost recomandate. Eu sunt foarte greu de convins de felul meu, dar pot sa va spun ca a fost dragoste la prima…lingura.

Preferatele mele sunt semintele de in, care merg de minune cu lapte cald sau iaurt.

Sano Vita mizeaza pe calitate si pe o gama foarte diversificata de produse, de la sucuri naturale, la seminte, produse din soia, chiar si paste.

Niciodata nu m-am gandit ca semintele pot ajuta atat de mult organismul nostru. Cel mai greu de schimbat cred ca este mentalitatea. Iar Sano Vita face acest lucru.

Da, eu cred ca Sano Vita schimba mentalitati. Trebuie sa recunoastem, la noi, semintele merg doar cu bere si trebuie (neaparat) sa fie sarate. Trebuie doar sa incerci aceste produse si schimabrea se va vedea mai repede decat te astepti. Se va simti schimbarea in starea de spirit, in energia pe care o vom avea, tenul va fi mai luminos si, mai ales, vom fi mensa sana in corpore…Sano Vita!

Eu am introdus treptat in alimentaia mea zilnica multe prduse bogate in fibre, pentru ca, dupa cum spuneam si mai sus, mesele dezordonate si-au lasat amprenta asupra organismuliu meu.

Datorita produselor Sano Vita am ajuns sa consum si foarte multe fructe, mai ales sub forma de suc si smoothie, preferatul meu fiind sucul de grepfruit cu fibrele pentru tranzit.

Si pentru ca sunt o iubitoare a tot ce contine gluten, am invatat sa fac si paine in care pun mereu mix-ul meu preferat cu 4 tipuri de seminte. Am si dovada. 🙂

12

Si va mai spun un secret: si hamsterii mei, Pufi si Rontzi sunt fani ai migdalelor si fructelor goji.

***Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.

 

0 gânduri despre &8222;Fa o schimbare, alege sa ai grija de tine!&8221;

Lasă un răspuns