Summer black week

Cu ajutorul campaniei de pe BlogAwards am gasit un site foarte bine pus la punct, un site cu o gama foarte diversificata de produse. Aici gasiti lenjerii de pat pentru orice gusturi in materie de culori sau texturi.

In perioada 13.08 – 20.08 are loc Summer black week. Este prezentata o gama foarte larga de lenjerii. Mie mi-a placut foarte mult acest model.

33

 

 

Si ce m-a incantat cel mai mult este faptul ca la o comanda a acestui produs platesti 1 si primesti inca unul gratis. Deja am ochit cateva modele foarte frumoase, o sa fac o schimbare totala.

Daca vreti sa comandati on-line lenjerii de pat, dar nu prea sunteti familiarizati cu aceste lucruri, nu trebuie sa va faceti probleme. Acest site este foarte bine structurat, impartit pe categorii: Lenjerii BFS 1+1 GRATIS, Lenjerii Love 1+1 GRATIS, Lenjerii 3D 1+1 GRATIS, Lenjerii 3D Alegria 1+1 GRATIS si lista este foarte lunga, dar va las placerea de a  descoperi.

Pe mine m-a convins acest site. Cu siguranta o sa fiu un client fidel. Sigur aici gasesc modele si culori frumoase. Va reamintesc, daca vreti sa comandati on-line lenjerii de pat  intrati aici.

P.S.

Am uitat sa mentionez un lucru foarte important:

Comanda in perioada 13.08 – 20.08.2015 din promotia 1+1 Gratis la cele mai mici preturi! Intri automat in cursa pentru o excursie la Paris!

Lasă un răspuns