Clătite cu gem de la Râureni

La noi în familie este obiceiul ca în fiecare sâmbătă să facem ceva dulce. Uneori ne dorim ceva mai complicat, un produs mai amplu, cu creme, iar alteori ne dorim ceva foarte simplu care nu necesită timp mult de pregătire și așteptare după.

Așa ne-am pus de acord sâmbăta trecută că vrem clătite. Zis și făcut, aveam tot ce ne trebuie. Am făcut și clătitele, dar a venit întrebarea cu ce le umplem? Cu ce avem noi în cămară nu prea mai vrem! Hai să cumpărăm ceva mai rafinat, mai parfumat.

Ajunși la magazin ne-am oprit la raftul cu gemuri și dulcețuri drept în fața celor de la Râureni. Aceste produse sunt de o calitate foarte bună și am încredere foarte mare că ceea ce scrie pe etichetă chiar este și în borcan. Merg în fiecare an în județul Vâlcea și cunosc zona foarte bine și știu sigur că este o zonă foarte bogată în materia primă folosită de cei de la această fabrică.

Am ales să cumpăr trei sortimente de dulceață: Dulceață de afine, Dulceață de coacăze și Dulceață de trandafiri. Cel mai mult mi-a plăcut dulceața de trandafiri și mi-am adus aminte de copilărie când bunicul făcea această dulceață.raureni 3

Uitându-mă pe situl celor de la Râureni am fost foarte încântată de faptul că am găsit informații despre fiecare produs fabricat acolo.Așa am descoperit că în niciun sortiment nu sunt folosiți conservanți și îndulcitori artificiali. Ingredientele sunt alese pe măsură, legumele și fructele sunt adevărate și cu origine cunoscută- ori de la ferma din Drăgășani, ori de la fermele din țară. În fiecare borcan se găsește nimim 45% fruct sau 1,4 kg. de prune la un borcan de magiun.raureni 4

Dar degeaba se folosesc cele mai bune fructe și legume dacă nu ar fi și oameni pasionați de ceea ce fac. Așa se întâmplă că acolo sunt numai oameni pasionați și pricepuți care respectă cu sfințenie rețetele încă din anul 1968.raureni 5

Pentru cei care vor să consulte gama de produse o pot face pe sit unde se află mai multe categorii: Dulcețuri, Fă’r de seamăn, o% zahăr, Gemuri, Răcoarea fructelor, Gata preparate, Murături, Pentru gătit.

Este o gamă foarte largă de produse și chiar și orice mofturos găsește aici ceva pe gustul lui.

Preferata familiei este dulceața de trandafiri, este foarte parfumată și atunci când deschizi un borcan ai impresia că te afli în mijlocul unui câmp cu trandafiri.

logo

 

clatite cu raureni

 

 

Lasă un răspuns