Cum ieșim în evidență cu bijuteriile potrivite

             Deși alegerea bijuteriilor ne dă mari bătăi de cap de cele mai multe ori, aceasta este foarte importantă atât din punct de vedere al esteticii cât și al vestimentației. Pentru a avea un stil de invidiat nu trebuie să punem accentul doar pe vestimentație ci și pe accesorii. Acestea trebuie să se potrivească atât stilului cât si aspectului fizic.

         Dimensiunile, formele și materialele din care sunt confecționate se aleg cu grijă, în funcție de forma feței, a gâtului, a degetelor, dar și in funcție de modul în care ne aranjăm părul și de ocazie.

         În primul rând colierul atrage atenția asupra gâtului și decolteului. O lungime și o formă bună ne pot face un gât mai  lung și pot atrage atenția asupra decolteului.

        Cerceii sunt la fel de importanți ca și colierul, iar alegerea perfectă poate distrage atenția de la anumite mici imperfecțiuni ale feței pe care vrem să le ascundem.

       Și inelele au partea lor de importanță și trebuie alese în funcție de lungimea și grosimea degetelor. Numai cele care au degete lungi pot purta, de exemplu un inel mai mare, mai masiv.

     Bijuteriile trebuie să ne facă să strălucim atât în viața privată, cât și la serviciu. La locul de muncă nu trebuie să purtăm niciodată bijuterii impozante sau cu anumite forme sau simboluri.

Pentru că mai este foarte puțin pană la sărbătoarea de Florii când va fi și ziua surorii mele, m-am gândit să îi cumpăr o bijuterie.

splendorCăutând în acest sens mai multe idei de cadou, m-am oprit asupra brățărilor de argint. Am găsit în cadrul colecției Majorica o minunată brățară de argint care se potrivește perfect cu stilul ei.bratara Este un model clasic, de damă, din argint 925, placat cu rodiu și perlă Majorica 8 mm. Acest model are dimensiunea de 19 cm. Majorica este un brand prestigios, de origine spaniolă. Stilul mediteranean se îmbină cu pasiunea și simplitatea, dând naștere unor bijuterii recunoscute la nivel internațional. De mai bine de 100 ani, perlele de Majorica au fost recunoscute in intreaga lume ca perlele Insulei Mallorca, Spania. Confectionate manual printr-un proces traditional ce foloseste elemente naturale, organice si marine, acestea sunt identice sub toate formele de culoare, luciu si irizatie cu cele mai veritabile perle.

      Și pentru că în rețeaua de magazine Splend’or se găsesc bijuterii al căror preț porneste de la 20 lei, m-am găndit să îmi cumpăr și eu ceva chiar dacă până la ziua mea mai este ceva timp. Este imposibil să nu găsești bijuterii Splend’or potrivite pentru orice eveniment, anotimp sau ținută. Acești cercei mi-au plăcut foarte mult, atât ca formă cât și ca mărime. Sunt din aur 750 cu rubine.

      Și cum trebuie să avem și un inel care să se potrivească în orice moment cu orice tinută, acesta mi-a atras atenția. Este un inel clasic, de damă, argint 925, perla Majorica, zirconiu cubic.poza

      Cum orice femeie iubește bijuteriile trebuie, măcar odată să intrăm într-unul dintre magazinele din rețeaua Splend’or. Eu am fost în magazinul din Afi Palace Cotroceni și am rămas cu o impresie foarte bună. Personalul angajat acolo este foarte bine pregătit și instruit, iar doamna pe care am găsit-o eu acolo a fost foarte amabilă și răbdătoare. Este o atmosferă caldă și primitoare și este imposibil să nu găsești ceva care să satisfacă și cel mai pretențios client.

      Pentru a fi la curent cu toate noutățile de la Splend’or puteți urmări și pagina de Facebook.

      Nu de puține ori se spune că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeii. Orice femeie e dispusă să cheltuie foarte mult pentru o bijuterie și nu orice bijuterie – ci una din metale prețioase. Atunci când le alegem trebuie să ținem cont și de metalul din care sunt făcute. Aurul are proprietăți tonice, în timp ce argintul  are efect sedativ.

 

Lasă un răspuns