Cum să protejezi telefonul cu husa potrivită

          În sfârșit a venit momentul mult așteptat când te duci și îți cumperi telefonul la care ai visai, pe care l-ai urmărit de când s-a lansat și până a ajuns și la noi în țară. L-ai cumpărat și ajungi acasă și începi să îl butonezi nerăbdător să descoperi fiecare setare, fiecare aplicație pe care o are. Și uite așa pierzi câteva ore bune în care uiți de foame, de sete, de tot.

            În această situație am fost și eu și momentul meu de fericire a durat o săptămână. Poate deja vă întrebați de ce. 5Vă spun imediat de ce și care a fost cauza sau mai bine zis care a fost „autorul„. Acest mic blănos cu ochii verzi a fost cauza pentru care bucuria mea că mi-am luat telefonul dorit a durat doar o săptămână. Într-o zi am lăsat telefonul pe măsuță, la încărcat și mi-am văzut de treabă în altă cameră. Cum pisica poate să circule în voie prin casă, nici prin gând nu mi-a trecut că o să aibă grijă de telefonul meu. Îl am de câțiva ani și nu a făcut nicio trăznaie mai însemnată până acum. La momentul acela, telefonul meu nu avea nici folie de protecție, nici husă. Eu am văzut că este prea liniște în casă, dar am crezut că doarme. Era bine să fi fost așa. De fapt a avut grijă să îmi lase pe ecranul telefonului un „autograf” – 5 linii trase pe diagonala ecranului. Ce puteam să mai fac? Degeaba l-am certat și l-am pedepsit luându-i jucăria preferată, că faptul era deja consumat. Poate s-a simțit neglijat puțin și a decis să îmi atragă atenția.

      Și uite așa a trebuit să schimb ecranul și am zis că o să cumpăr și o folie de sticla securizata pentru Allview și o husa de silicon pentru Allview, telefonul meu fiind Allview X2 Soul Pro. Acum, în cel mai rău caz și dacă mai are gânduri din astea, poate roade husa, dar ecranul meu o să fie în siguranță cu această folie de sticlă.

     Pentru a avea tefelonul protejat puteți consulta oferta magazinului online Husa Folie Protectie. Aici găsiți o gamă largă de produse atât pentru telefoane cât și pentru tablete, fiecare accesoriu având o calitate extrem de ridicată.

logo

      Sunt trei motive pentru care să cumpărați din acest magazin online: stocuri variate de produse, servicii de calitate, accesorii originale.

      Comanda minimă este de 20 lei, iar programul este de luni până vineri, de la 10:00 la 19:00.

Lasă un răspuns