Vreau vacanța mea de vară, o vacanță specială!

              Când ne gândim la vacanță, ne alegem destinația preferată apoi căutăm cele mai bune oferte. Ne căutăm din timp bilete de avion- in cazul în care plănuim vacanța în altă țară, căutăm loc de cazare și cele mai bune locuri de distracție. Și așa încep căutările de diferite site-uri de profil. Ni se ușurează munca atunci când găsim toate aceste informații de care avem nevoie la un loc. Multe agenții de  turism te ajută să găsești pe același site cele mai bune variante pentru transport, cazare sau ofertele celor mai mari tour operatori din țară.

           Vacanța perfectă începe cu mult timp înainte, atunci când dorim să identificăm care este cea mai potrivită destinație pentru noi. După ce am găsit cea mai bună ofertă urmează rezervările care se fac cel mai ușor online. Urmează apoi găsirea celui mai bun mijloc de transport spre destinația aleasă.

        În familia mea, de planificat vacanța până la cel mai mic detaliu mă ocup împreună cu soțul. Am avut norocul ca amândurora să ne placă cel mai mult vacanțele la munte, mergând pe traseele montane. Nu preferăm deloc să mergem într-o vacanță și să stăm în hotel și doar să coborâm la masă. Nouă ne este mai ușor să planificăm ieșirile noastre la munte- de cele mai multe ori pentru că am terminat ambii Facultatea de Geografie, secția turism și în acest fel știm exact unde să mergem.munte

         Ne place să călătorim cu trenul foarte mult spre destinații montane din țara noastră, iar odată ajunși să plecăm pe cărări montane. Suntem căutători de cabane răcoroase în vârf de munte. Ne place să ne trezim dimineața și să respirăm aerul curat al munților și să admirăm măreția peisajului.

          Pentru anul acesta am planificat deja vacanța care va fi în Bucovina. La CND Turism am găsit cele mai bune oferte de vacanțe. Pe lângă vizitarea tuturor mănăstirilor bine cunoscute din zonă vom merge și pe munte, în această zonă fiind o mulțime de trasee montane cu diferite grade de dificultate. Odată ajunși pe creste peisajul este unul de vis și te simți mai presus decât orice. Acolo mai sus de tine nu mai este nimeni, ești doar tu și Dumnezeu. După ce ai ajuns la înălțime simți că poți face față tuturor provocărilor, simți că ești încărcat cu energie cât să îți ajungă pentru tot anul.logo

         Și pentru că îmi doresc foarte mult să ajung în Delta Dunării, pentru luna septembrie am planificat o mini-vacanță de 4 zile acolo. Tot la CND TURISM am găsit o ofertă foarte avantajoasă. Îmi doresc să mergem pe unul din brațele Dunării dimineața la prima oră. Ce poate fi mai frumos decât să vezi un răsărit, să vezi minunatele culori ale soarelui! Și aici se pot face plimbări, se pot vizita o serie de obiective turistice, pentru cei care doresc să vină la mare și să facă și altceva decât să stea toată ziua la soare.

         Cum anul viitor aniversăm 10 ani de la căsătorie luăm în calcul să ne petrecem vacanța într-un circuit turistic. Între numeroasele oferte de circuite turistice puse la dispoziție de către această agenție de turism am găsit una deosebit de interesantă care ne-a atras imediat atenția. Traseul este unul foarte ofertant: Copenhaga – Coasta de Aur – Stockholm – Palatul Drottningholm – Orebro – Lillehammer Drumul Trolilor – Drumul Vulturilor – Fiordul Geirenger – Fiordul Sognefjord – Flamsbana Bergen – Fiordul Hardanger – Cascada Voringsfoss – Geilo – Gol – Torpo – Oslo. Tariful pornește de la 1309 euro și include :

bilet avion Bucuresti – Copenhaga, Compania Lufthansa via Frankfurt;
– bilet avion Oslo – Bucuresti, Compania Lufthansa via Frankfurt sau Munchen;
– transport cu autocar de 4* pe tot circuitul (mai putin ziua 9);
– cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
  – 2 nopti la Copenhaga, Hotel Park Inn Copenhagen 3* sau similar;
  – 2 nopti la Stockholm, Hotel Good Morning+ Hägersten 3*+ sau similar;
  – 1 noapte la Karlstad, Hotel Best Western Gustav Froding 3* sau la Charlottenberg, Hotel Thon 4* sau similar;
  – 1 noapte la Bjorli, Hotel Bjorligard Bjorli 3* sau similar;
  – 1 noapte in zona Nordfjord, Hotel Innvik Fjordhotell 3* sau similar;
  – 2 nopti la Bergen, Hotel Thon Bergen Brygge 3* sau similar;
  – 1 noapte la Oslo, Hotel Quality Expo 4* sau similar;
– tururi de oras cu ghizi locali la Copenhaga, Stockholm, Oslo;
– excursiile si vizitele mentionate in itinerariu: Coasta de Aur – Palatul Drottningholm – Orebro – Lillehammer Drumul Trolilor – Drumul Vulturilor – Fiordul Geirenger – Fiordul Sognefjord – Flamsbana – Bergen – Fiordul Hardanger – Cascada Voringsfoss – Geilo – Gol – Torpo;
– croaziera pe fiordul Geiranger de la Hellesylt la Geiranger;
– croaziera pe fiordul Sognefjord de la Gudvangen la Flam;
– excursie cu trenul „Flamsbana” Flam à Myrdal à Voss;
– biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program;
– ghid roman insotitor. 

În acest tarif nu sunt incluse asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno (optionala, se emite in aceeasi zi cu contractul);
– intrarile la obiectivele turistice din program

– supliment 5 cine: 110 Euro/persoana/5 cine (1xKarlstad, 1xBjorli, 1xNordfjord, 2xBergen), minim 25 persoane. Acest supliment se achita din tara odata cu pachetul de servicii.

Cu CND TURISM vacanțele sunt întotdeauna speciale!

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017*

 

Lasă un răspuns