Participi la campania Blogathon și ești răsplătit

   S–a dat startul pentru înscrieri la campania Blogathon 2017. Pentru a participa la această campanie trebuie scris un articol prin care se anunță înscrierea până pe data de 1 octombrie 2017. Perioada în care se desfășoară noua campanie este 5 septembrie – 24 noiembrie.

Ca și la edițiile trecute și în acest an sunt puse în joc o serie de premii foarte atractive. Sunt premii garantate , dar și acordate prin jurizare. Acestea se acordă după următorul mecanism:

  • Premiile garantate:

Bloggerii vor alege, in functie de locul pe care se vor clasa, cate unul sau mai multe produse. Bloggerul clasat pe primul loc poate alege orice produs, cel clasat pe locul doi poate alege orice produs cu exceptia celui ales de bloggerul de pe locul 1 si tot asa, pana la locul 40.
Dupa ce bloggerul clasat pe locul 40 va alege unul dintre premii, bloggerul de pe locul 1 va putea alege inca un premiu (al doilea premiu suplimentar), bloggerul de pe locul 2 va alege dintre premiile ramase si tot asa, pana la locul 40.

logo-BlogAwards-1

  • Premiile acordate prin jurizare:

Ocupantii locului 1 ai fiecarei campanii individuale vor primi cate 4 puncte, ocupantii locurilor 2 vor primi cate 3 puncte, ocupantii locului 3 vor primi cate 2 puncte. Fiecare participant va primi cate un punct pentru fiecare articol inscris intr-o campanie (este posibil ca la unele campanii bloggerii participanti sa se inscrie cu mai multe articole). Ocupantii primelor trei locuri nu vor mai primi in plus puncte pentru participare, ci doar punctele corespunzatoare  (4 puncte, 3 puncte sau 2 puncte, dupa caz).
In caz de egalitate de puncte, clasamentul va fi hotarat de reprezentantii BlogAwards, care vor analiza articolele care au adus punctele participantilor. Bloggerii aflati la egalitate de puncte vor fi astfel departajati.

    Prin participarea la campaniile BlogAwards îți dezvolți creativitatea și imaginația scriind articole pe teme diverse și în afară de acest aspect mai sunt și premiile puse în joc, premii care îți răsplătesc munca.

Lasă un răspuns