Mai este foarte puțin și se încheie Postul Mare și apoi putem să ne răsfățăm cu bunătățile pregătite cu mare dăruire și atenție de fiecare dintre noi. Piețele sunt pline de verdețuri de care este bine să nu uităm indiferent de ceea ce mâncăm.
Aceste verdețuri asociate cu friptură- Bmai ales de miel,cu drob, ouă rosii ajută la o digestie mult mai ușoară. Trebuie să fim foarte atenți cum combinăm felurile de mâncare pentru a ne simți bine și pentru a nu avea nevoie de intervenție medicală, în cel mai rău caz.
Mai jos găsiți o serie de preparate care se pot face pentru masa de Paște, cozonaci, prăjituri, torturi, pâine de casă, sosuri pentru fripturi:
- Cozonac fără frământare
- Cozonac cu ciocolata și nuci
- Chec cu cacao și nuci
- Bunătăți de sărbători
- Cheesecake- rețetă cu coacere
- Lamington sau prăjitura tăvălită
- Sos alb pentru fripturi
- Sos alb cu pătrunjel
- Pâine de casă cu rozmarin
- Pâine de casă din făină de grâu întreg
Mai multe rețete pentru inspirație puteți găsi pe blog.
Vă doresc Sărbători Luminate!