Echipamente sportive pentru profesioniști pe Boutique Mall

Mi-am dorit dintotdeauna să merg pe bicicletă. Când eram mică nu am învățat și eram tare invidioasă pe copiii pe care îi vedeam în parc plimbându-se cu bicicleta.

Timpul a trecut și la 35 de ani am avut ocazia să găsesc pe internet un club aflat în București, club care are instructori pentru orice vârstă. Mi-am frecat mâinile de bucurie la gândul că voi putea să învăț și eu să merg pe bicicletă. Așa că zis și făcut: am luat legătura cu instructorii și m-am prezentat la prima lecție.

Nu am avut un echipament complet de protecție, dar ce am găsit pe acest minumat site b-mall.ro mi-a atras atenția.

Am purtat casca de protecție pe care mi-a dat-o instructorul. Recunosc sincer că în ora petrecută în parc pentru a merge pe bicicletă am intrat în câțiva pomi pentru că ,, mi-au ieșit în cale, nu se dădeau din drumul meu,, sau am intrat într-o tufă de trandafiri pentru că ,,trotuarul era prea îngust,,. În acele momente mi-ar fi fost de folos aceste mănuși pentru ciclism.main-100 (1) Nu aș mai fi avut de scos vreo 3 țepi după incidentul cu tufa de trandafiri.

După o oră de curs eram cea mai fericită din tot parcul – puteam merge pe bicicletă. Și pentru că știu că siguranța este pe primul plan am decis că trebuie să îmi achiziționez un echipament de bună calitate. Așa am găsit acești pantofi pentru ciclism care îmi plac foarte mult.

main-100

Și pentru că mie și familiei ne place să plecăm în mici drumeții am ales acest rucsac care mi se potrivește de minune.main-100 (2)Pentru noi, fetele îl luăm pe acesta, iar pentru bărbații familiei îl luăm pe acesta.

Îmi place foarte mult situl b-mall.ro, aici găsind tot ce ne trebuie pentru o plimbare în siguranță cu bicicleta, dar și pentru alte sporturi și pentru toate vârstele.

Cei care au nevoie de un echipament intrati pe acest site, găsiți produse foarte calitative, la prețuri convenabile și cel mai important este faptul că la o comandă ce depășește suma de 150 lei,transportul este gratuit.

 

 

Lasă un răspuns