Santa Claus is coming to town!

kkk

Trăim în secolul vitezei, timpul trece atât de repede încât nici nu ne dăm seama când  trece o ora sau o zi, dar apoi un an. Acest lucru mi s-a întâmplat când mi-am dat seama că suntem (deja) în luna octombrie. Numai întreb când și unde a trecut timpul, pentru că nu știu care ar fi cel mai potrivit răspuns.

Și dacă 10 luni au trecut ca și cum ar fi fost 10 zile, luna decembrie e ca și cum ar fi “poimaine”.

Cred că decembrie este ce mai frumoasă lună și cu cele mai intense trăiri (indiferent de vârstă sau de problemele care apar în timpul anului).

Singura “problema” ar putea să apară atunci când căutăm cadouri. Fie ca este vorba de cei dragi sufletului nostru, de partenerii de afaceri sau de persoane pe care dorim să le cunoaștem mai bine, cu toții dorim să găsim cadoul care să se potrivească precum o mănușă.

Și pentru că în această lume sentimetele dau valoare oricărui lucru, cu toții ne dorim un cadou care să reprezinte sentimentele noastre fața de persoana pentru care îl cumpărăm.

Pentru că de felul meu sunt prevăzătoare, deja am început să fac lista pentru Moș Crăciun: ce îmi doresc să primesc, dar și ce doresc să ofer.

Așadar, de Crăciun îmi doresc….

  1. Cel mai recent model de pantofi de la G….
  2. O geantă care să se asorteze cu pantofii de la punctul anterior

Ah, dar parcă de “Crăciun trebuie să fim mai buni, mai sufletiști…”. Ar trebui să pun pe primul loc lista cu ce doresc să ofer.

Astfel, cu bucurie am descoperit o pagina webCosuri Karin Gifts care pune la dispoziție cadouri potrivite pentru toate ocaziile speciale din viața noastră și pentru toate categoriile de “public” (familie, colegi de muncă, parteneri de afaceri). Karin Gifts oferă coșuri cadou pentru Crăciun , cadouri personalizate, corporate, cadouri pentru diverse ocazii speciale (aniversări, onomastice, Anul Nou).

Cu peste 4 ani de experiență, Karin Gifts oferă produse unice in România, prețuri excelente și reduceri, livrare în toată țara și, ceea ce este cel mai important într-o afacere, ne oferă profesionalism și flexibilitate.

Pentru mine, cu cât am de ales din mai multe oferte, cu atât este mai greu să mă decid. Așa s-a întâmplat și cu Karin Gifts. Cu greu m-am hotărât asupra cadourilor, toate produsele sunt foarte bine prezentate, pagina web este foarte bine structurată, pe categorii care ușurează foarte mult căutarea.

Prețurile încep de la 80 de lei pentru un coș cadou, ceea ce este mai mult decât tentant. Iar pe lângă modelele de pe site se pot crea coșuri cadou adaptate cerințelor sau bugetului fiecăruia.

cos_cadou_happy_christmas_892

Sunt convinsă că orice cadou aș alege, ar fi potrivit. Și pentru că negrul niciodată nu da greș, mi-a atras atenția coșul cadou  Fine Black, în care băuturile sunt combinate armonios cu savoarea bogată și robustă a ciocolatei Premium.

cos_cadou_fine_black_1447

Gold Rush reprezintă, de asemenea, o alegere mai mult decât potrivită, în care specialitățile dulci, precum panettone, fursecuri, praline fine și ciocolată cu lapte și alune sunt acompaniate de o șampanie savuroasă.

cos_cadou_gold_rush_1446

Iar cadoul pe care îl recomand tuturor și pe care cu siguranță il voi face și eu este Coș cadou sejur în doi.

cos_cadou_sejur_in_doi_919

Știu că o surpriză nu trebuie dezvăluită, pentru că nu ar mai fi surpriză,  trebuie să spun că acest cadou îl voi oferi unor prieteni spanioli, care vor fi mai mult decât încântați, pentru că acest cadou conține, pe lângă specialități precum panettone, chutney și pates de fruits, toate acompaniate de un sortiment special de ceai din ierburi, un vin alb revigorant și o cutie surpriză cu o selecție formată din 35 de sejururi turistice, la alegere,în toată țara. Iarna este un sezon foarte potrivit ca  străinii să descopere minunatele peisaje pe care le oferă țara noastră.

Și pentru că vrem cu toții ca fiecare cadou pe care îl oferim să fie cât mai personalizat, profesioniștii de la Karin Giftsofera și felicitari personalizate, colaborează pentru un cadou cât mai original sau, de ce nu, unic.

felicitare_personalizata_de_craciun_cu_sanie_si_reni_sub_luna_254

Dragi prieteni, apelați cu încredere la Karin Gifts și vă garantez că nu veți da greș.

kkk

 

 

Lasă un răspuns