Vrei sa fumezi, dar vrei sa fii si sanatos

Peste tot vedem si auzim ca tutunul dauneaza grav sanatatii. Si totusi nu am auzit pe nimeni ca se lasa de fumat pentru ca pozele de pe pachetele cu tigari au avut un impact major asupra lui.

Eu ma bucur foarte tare ca si la noi pe piata au aparut tigarile electronice si ca din vorba in vorba am descoperit tigarea electronica Vipercig.

Acest tip de tigari a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2012 si a castigat foarte repede increderea utilizatorilor.

Am fost o fumatoare inraita pot spune, dar la un moment dat mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva in acest sens, dupa ce am facut niste analize, iar medicul care le-a citit s-a cam uitat incruntat la mine.

Am incercat toate metodele: ceai de menta, bomboane mentolate, guma mentolata, etc., dar fara rezultate.

De la matusa mea am aflat de existenta acestor tigari electronice. Nu am luat-o in serios cand mi-a aratat kit-ul, ba chiar i-am si zis ca e o pierdere de bani si fara nici un rezultat, ca nu poti simti placerea aceea atunci cadt fumezi o < tigare adevarata> – fumatorii stiu.

Intr-o seara am intrat pe internet pe site-ul tigara electronicaVipercig. Cautand detalii am aflat si o scurta istorie a tigarii electoniceTigara electronica a aparut in 2003, pe cand un doctor de origine chineza, pe nume Hon Lik, s-a gandit sa schimbe perspectiva intregii lumi cu privire la renuntarea la viciu. Asa a luat nastere tigara electronica, un gadget de mici dimensiuni, care nu emana fum si ii ajuta pe oameni sa renunte la fumat. 

Tigara electronica a fost gandita ca un dispozitiv care sa functioneze cu lichide – realizate din 3 ingrediente principale: arome, nicotina, propilen glicol/glicerina vegetala (deja folosite de zeci de ani in industria alimentara si cosmetica) – si sa emane vapori, imitand cat se poate de real fumatul. Practic, in procesul de renuntare la fumat, cel mai critic aspect este renuntarea la ticul de a duce la gura ceva. Tigara electronica rezolva foarte eficient acest aspect, oferindu-le fumatorilor sansa de a-si duce la indeplinire tabietul, dar fara substante nocive. 

Atunci cand alegem  o tigara electronica, organismul  nu mai este intoxicat cu 3 substante cauzatoare de cancer – acroleina, gudronul si monoxidul de carbon.

logo

Tot de aici am aflat ca plasturii cu nicotina au o eficienta de 6-7 %, pe cand o tigare electronica are eficienta de 70-80 %. S-au facut diferite studii privind eficacitatea tigarii electronice si s-a ajuns la concluzia ca:

  • pacientii au redus cu peste 50% numarul de tigari fumate
  • consumul mediu de tigari a scazut de la 25 buc./zi la 6 buc./zi
  • 14% din subiectii cercetati au redus cu 80% numarul mediu de tigari fumate zilnic
  • in doar 6 luni, 66% din participanti au reusit sa renunte complet la fumat sau sa reduca cu peste 50% numarul de tigari fumate zilnic. 

Am fost foarte incantata ca am gasit si cateva randuri despre cum functioneaza tigarea electronica. In primul rand, o astfel de tigare este compusa din 3 parti: bateria, atomizorul, cartusul.

Bateria se activeaza automat in momentul in care se inhaleaza, furnizeaza curent atomizatorului si in paralel aprinde ledul care imita jarul.

Atomizorul  este partea care vaporizeaza solutia din cartusul tigarii electronice.

Cartusul  cuprinde un burete imbibat cu lichidul de tigara electronica.

O tigare electronica nu genereaza scrum,nu se aprinde sau arde  nu  contine cele 4000 de toxine si monoxidul de carbon care se regasesc in tigarile traditionale.

Tigara electronica poate fi folosita in spatiile publice unde in mod normal fumatul este interzis.

tigari_electronice_Vipercig2  TigaraElectronica-Nr1 este singurul magazin online din Romania care comercializeaza tigari electronice Vipercig. Tigara electronica Vipercig este o e-tigara superioara modelelor similare non-brand. Ne dorim sa oferim clientilor intotdeauna produse originale Vipercig de ultima generatie si totodata cele mai populare modele de tigari electronice Vipercig. Vipercig reprezinta o selectie de modele ale tigarilor electronice performante, imbunatatite de inginerii companiei Vipercig pentru a fi de o calitate superioara. TigaraElectronica-Nr1 comercializeaza tigari electronice Vipercig originale la preturi competitive.

Am gasit foarte multe informatii utile despre acest tip de tigari si mi-am zis ca acestea sunt potrivite si pentru mine.

Fiecare dintre fumatori ar trebui sa incerce tigarile electronice Vipercig pe care le gasim potrivite atat pentru incepatori , dar si pentru fumatorii ” cu state vechi”.

Comandand de pe site-ul tigara electronica Vipercig, avem parte de o serie de bonusuri: exista 3 tipuri de clienti: Clienti Silver, Clienti Gold si Clienti Platinum.

Vrei sa fumezi ceva de calitate? Alege tigarile electronice Vipercig!

 

Lasă un răspuns