Sanatate de la natura

    În prezent, viața se derulează pe „repede înainte”, pare că timpul se comprimă, ni se pare că nu mai avem timp de nimic; mâncăm mai puţin şi pe fugă, dormim mai puţin şi, uneori, iubim mai puţin…
Dar, indiferent de cât de ocupați am fi, sănătatea a fost întotdeauna una dintre cele mai importante priorităţi ale omului.

Suntem bombardați zilnic de reclame care mai de care mai pompoase, care ne promit „marea cu sarea” în ceea ce priveşte sănătatea. Pastile şi creme miraculoase, frumos ambalate, dar… de cele mai multe ori artificiale.

Consider că este o nevoie primordială să ştim ce consumăm. Cu toţii ne dorim „mens sana in corpore sano” pentru noi şi cei din jurul nostru.
Natura, în diferitele ei forme de manifestare (floră sau faună) ne oferă soluţii infinite de a ne menţine sănătatea, atât interioară, cât şi exterioară.
Mierea, consumată atât simplă, cât şi în combinaţii cu fructe sau plante, este una dintre minunile naturii.

Nu mai este o necunoscută faptul că sunt dovedite ştiinţific beneficiile produselor stupului asupra organismului uman. Mierea conţine vitamine, minerale, aminoacizi şi enzime care îi oferă o valoare terapeutică foarte mare. Vindecă rănile, stimulează imunitatea şi reglează activitatea glandelor endocrine, fiind un produs cu nenumărate indicaţii terapeutice.43514727_2116066525093828_6872135973556191232_n[1]
Am descoperit cu mare drag produsele oferite de Apidava, după ce am tot testat diferite produse, niciunul dintre acestea nereuşind să îmi îndeplinească toate dorinţele. Chiar dacă pare bizar, mierea este un aliment care se poate falsifica. Din dorinţa de îmbogăţire rapidă, mulţi aşa zişi producători fierb mierea, aceasta pierzându-şi proprietăţile, nu plimba albinele, le ţin într-un loc hrănindu-le cu hrană artificială. Este important să ştim că mierea 100% naturală se cristalizează! Cea din magazin, de o culoare galben-aurie precum cosiţele Ilenei Cosânzeana, în cea mai mare parte este doar o păcăleală frumos ambalată, un produs de marketing.
Sub sloganul din inima Transilvaniei, magazinul online ne prezintă o gamă foarte diversificată de produse obţinute de la stup.
Interfaţa este foarte prietenoasă, optimizată pentru toate dispozitivele inteligente (tabletă, smartphone), uşor de navigat şi de găsit produsul dorit.

Am avut placerea sa testez Royale Cocktail (miere cu polen si laptisor de matca), el chiar îmi dă aaaaripi şi am energie chiar şi după o zi istovitoare. Conţine miere, polen şi laptisor de matca, reuşind cu succes să înlăture oboseala, stresul şi creşte imunitatea în mod natural. Produsul se recomanda sportivilor, copiilor, femeilor insarcinate, varstnicilor, si tuturor celor cu carente ale sistemului imunitar. Este un produs bogat in vitamine: B1,B2,B6,B12,A,C,D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe,Cu), bioenzime si proteine naturale. Polenul de albine este unul dintre cei mai sanatosi nutrienti naturali, fiind considerat o sursa de proteina vegetala.
Laptisorul de matca este unul dintre cele mai pretioase produse ale stupului, fiind considerat ca avand un puternic efect revitalizant pentru organism.
Produsul Royale Cocktail este un supliment nutritional, revigorant, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Se recomanda ca adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuala, deficiente imunitare, intarzieri de crestere la copii, stari de slabiciune, reumatism, afectiuni hepatice, tonic general.

Pe langa mierea cu polen si laptisor de matca am testat si esenta de propolis .  Este un produs romanesc, supliment natural 100% natural. Nu contine alcool si este potrivit atat pentru uzul intern cat si pentru uzul extern. Acest produs are numeroase avantaje printre care enumeram faptul ca  nu conţine alcool,poate fi consumat de copii, persoane cu probleme hepatice, şoferi, etc., nu pătează, nu colorează dinţii, pielea, etc., nu este lipicios, este o soluţie apoasă fiind mult mai uşor asimilat de către organism, are gust plăcut acrişor-astringent aromat, se dizolvă omogen în orice lichid (nu utilizaţi lichide fierbinţi).

Calitatea, Corectitudinea şi Punctualitatea sunt valorile de bază pentru un brand din ce în ce mai consolidat. O spune multitudinea de clienţi mulţumiţi, nu numai eu.

    Pe buna dreptate Apidava poate fi considerata cetatea mierii, locul in care de 25 de ani se produce miere de calitate superioara, 100% naturala, obtinuta in marea majoritate din flora variata si bogata a Podisului Transilvaniei.

Începeți prin a avea grijă de voi, de sănătatea voastră și a copiilor voștri, dar și de bugetul vostru.
Nu faceți compromisuri în ceea ce privește sănătatea trupească, dar şi sufletească.
Suntem ceea ce gândim, dar, mai ales, suntem ceea ce mâncăm!
Împreună pentru o viață mai bună…  

apidava

Lasă un răspuns