Cris Smile Clinica Stomatologica

La Cris Smile Studio nu există frica de stomatologi

Dintotdeauna eu am avut o frică de stomatologi foarte mare. Acum ca adult mă întreb de multe ori de unde vine această frică din copilărie și nu am găsit niciun răspuns. I-am întrebat și pe părinți și nu prea au știut ce să îmi răspundă. Dar până la urmă cred că totuși am un răspuns la această întrebare. ”Responsabil” cred că este un medic stomatolog la care am mers timp de doi ani când eram la școala generală. Nu era în orașul meu ci în alt oraș la o distanță de două ore de mers cu trenul. După ce că eram obosită de pe drum trebuia să fac față și intervențiilor care aveau loc asupra dinților mei.

Îmi amintesc că era un medic foarte ursuz care nu zâmbea niciodată și care abia vorbea, doar ”Buna ziua”, ”Să vedem ce mai facem azi”, ”Ne vedem…la ora…”. Și avea și un cabinet în cadrul spitalului, în care abia aveai loc doi oameni și care era foarte neprimitor. Parcă era în ton cu medicul ursuz. Așa a fost timp de doi ani. Precis de aici mi se trage mie această frică!

Dar gata cu amintirile neplăcute despre medici stomatologi! Slavă Cerului că astăzi există medici dedicați meseriei, cabinete primitoare, personal amabil. Și când spun aceste lucruri mă refer la stomatologie practicată la cel mai înalt nivel posibil. Între zecile de cabinete stomatologice există în București unul la care îți vine să te duci doar să îi saluți pe cei care lucrează acolo.

Când găsești profesionalism și competență la cel mai înalt nivel treci pragul cabinetului Cris Smile cu multă încredere. Ajungi puțin temător și pleci cu zâmbetul pe buze.

Când un medic dentist te primește în cabinet cu zâmbetul pe buze așa cum face doamna Cristina Munteanu uiți de frică, de durere, de toate problemele. Este un OM mereu cu zâmbetul pe buze, comunicativă, amabilă și care emană căldură.

Pot să am încredere în serviciile acestei clinici stomatologice pentru că aici stiu că găsesc întotdeauna medici dedicați meseriei alese, profesioniști și empatici, servicii dentare complete, echipamente de ultimă generație și viziune centrată pe pacient. Ce poți spune când de pe unul dintre pereții cabinetului te întâmpină fluturi multicolori? Sau dacă în toată clinica predomină culorile tale preferate? Doar că te simți încrezător că totul va fi bine și că ai nimerit în LOCUL POTRIVIT!

Ce bine ar fi fost ca prima vizită la stomatolog a fiecărui copil să fi fost într-un așa cabinet. Nu ne mai era frică, nu îl mai consideram pe medic un ”om rău care ne dă numai durere”.

Eu recomand această clinică stomatologică. Aici fiecare pacient beneficiază de tratamente personalizate, tratamente de care chiar are nevoie. Există medici specializați care pot rezolva orice problemă de pedodonție, endodonție, estetică, parontodologie, implantologie, ortodonție, chirurgie.

Tot timpul am admirat dinții albi ai actorilor și îmi doream să am și eu la fel. Acum știu că la Criss Smile estetica dentară îmi asigură dantura mult dorită. O albire dentară are și câteva beneficii: in 3 ședințe se pot obține dinți cu până la 3-8 nuanțe mai albi; este nedureroasă pe dantură sănătoasă; nu afectează smalțul și are efecte între 2 și 3 ani; poate fi făcută în etape astfel încît să nu dureze mult.

Pe lângă o dantură impecabilă estetica dentară

  • corectează defectele de formă, de culoare, de luminozitate sau de morfologie;
  • nu afectează structura şi funcţionalitatea dinţilor “prelucraţi”;
  • este cel mai eficient şi sigur instrument de înfumusețare a cavităţii orale.

Daca vă întrebați ce se poate face în cadrul unei intervenții de estetică dentară vă spun în câteva cuvinte cât să vă faceți o idee:

  • albire dentară care permite recuperarea luminozității naturale a dinților;
  • aplicarea bijuteriilor dentare – au capacitatea de a atrage privirile persoanelor cărora le vorbiți sau le zâmbiți;
  • aplicarea fațetelor dentare ceramice pentru corectarea imperfecțiunilor de culoare, formă sau poziționare ale danturii. Sunt un fel de proteze ce se aplică individual, pe partea exterioară a fiecărui dinte frontal (incisivi sau canini);
  • incrustațiile de ceramică utilizate în cazul în care plomba obișnuită nu este adecvată pentru restaurarea dintelui și sunt destinate cazurilor cu eroziuni avansate sau pereți dentari rupți.
  • Incrustații compozit care permit refacerea cu fidelitate a molarilor și a premolarilor. Încrustațiile din compozit sunt similare unor lucrări de protetică ce se realizează în laborator potrivit amprentei dentare individuale.

O echipă profesionistă și cu grijă pentru pacient , dar și pentru fiecare medic poate primi pacienți și în această perioadă prin care trecem acum. Dovada este că fiecare medic are echipament de protecție adecvat, toată clinica este dezinfectată prin nebulizare după fiecare pacient conform indicațiilor DSP și ale Colegiului Medicilor Stomatologi.

Model de echipare corectă a unui medic

Pentru a evita orice situație care implică virusul Sars-Cov-2 triajul pacienților se face mai întâi telefonic apoi în spații special amenajate cu contact minim și cu echipamente sterile specifice puse la dispoziția pacientului de către clinică. Pentru mai multe informații despre programări, orar, locație sau despre altceva puteți vizita și pagina de facebook a clinicii sau blogul doamnei doctor Cristina Munteanu. Pe pagina de facebook sunt câteva filmulețe în care ne este prezentat modul în care este dezinfectată toată clinica sau modul în care este echipat un medic. Fiindu-mi prezentate și explicate aceste acțiuni am mai mare încredere că sunt protejată în incinta clinicii decât dacă doar le-aș vedea scrise pe un afiș, de exemplu.

Dacă eu am încredere în specialiștii clinicii, atunci și ei mă pot ajuta să îmi înving fricile, rușinile și complexele.

Pe bună dreptate coordonatorul acestei echipe minunate este numit Doctor Empatie. În 15 ani de meserie, empatia a fost principala valoare după care s-a ghidat. Și a insuflat această valoare și colegilor din echipă care sunt specialiștii unui zâmbet reușit.

Programați-vă online sau sunand la cele doua numere de telefon: pentru clinica din Giulești +40765449033 sau pentru clinica din Rahova +40723918404

Cu siguranță găsiți înțelegere și rezolvare cu zâmbet pentru zâmbete la fiecare problemă pe care o aveți. Aici stomatologia este dusă la nivel de artă, știință și empatie și avem promisiunea că ne este livrat mai mult decât un tratament stomatologic, ne este livrată FERICIREA.

Lasă un răspuns