Pamatul praf Swiffer

Neasteptat cat de usor facem curatenie

Neasteptat cat de usor facem curatenie – fiecare dintre noi ne dorim o curățare rapidă și ușoară a casei noastre. Swiffer este ajutorul de zi cu zi în menținerea curățeniei. Pămătuful pentru praf și mopul cu lavete uscate prind și rețin praful și murdăria. În plus, lavetele umede absorb cu ușurință petele lichide. Curățenia nu a fost niciodată atât de ușoară. 

Kit Swiffer

Noul mop Swiffer curăță podelele simplu și eficient. Starter Kit-ul include mopul împreună cu lavetele uscate ce capturează și rețin praful, murdăria și părul. Lavetele uscate sunt groase și au un model specific, texturat. În combinație cu acțiunea electrostatică, acestea permit capturarea și reținerea prafului în lavetă. Capul flexibil 360° curăță oriunde, chiar și în locurile greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, cuptoare și canapele, dar și prin colțuri și margini. Acest mop are multiple beneficii dintre care sunt enumerate cele mai importante: curatare simpla si eficienta cu ajutorul lavetelor uscate care capteaza praful, murdaria si parul;modelul texturat al lavetelor si actiunea lor electrostatica permit captarea si retinerea prafului in laveta; are cap flexibil care se roteste la 360grade astfel incat ajunge si in locuri greu accesibile; capteaza chiar si parul fin al animalelor de companie. Lavetele umede Swiffer sunt create special pentru parchet, podele din lemn, gresie sau linoleum. Laveta se fixează ușor în spațiile speciale de pe mop și absoarbe, dizolvă și reține murdăria.

Lavete umede

Aceste lavete umede sunt imbibate cu o solutie de curatare care divolva, curata si retine murdaria; dizolva si retine murdaria datorita design-ului texturat si solutiei puternice de curatare;banda verde indeparteaza murdaria dificila; capul flexibil ajunge chiar si in locuri greu accesibile.

Lavete uscate

Cu pamatuful Swiffer spunem adio prafului si parului. Acesta captează și reține praful, părul și alergenii de la acarieni, pisici și câini, de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime. În plus, mânerul se extinde până la 90 cm, iar pămătuful are mii de fibre pufoase, care își adaptează forma pentru a ajunge și în locurile greu accesibile. Astfel, curățarea devine ușoară și eficientă datorită mânerului telescopic, care are un cap flexibil, ce poate fi reglat și blocat în patru poziții diferite pentru a ajunge și pe suprafețele înclinate. Si acesta are cateva beneficii care il face foarte eficient: capteaza si retine praful, parul si alergenii proveniti de la acarieni, dar si de la pisici sau caini; curata aproape orice suprafata uscata fara sa lase urme; are maner extensibil pentru o acoperire mai mare- curata spatiile greu accesibile, cum ar fi radiatoarele, marginile ferestrelor si spatiul din spatele canapelolor; capteaza chiar si parul fin de la animale.

Text si poze preluate de pe youtil.ro

Pamatuf Swiffer

Lasă un răspuns