5 alimente care lupta impotriva grasimii corporale. Accelerarea metabolismului in mod natural.

In prezent exista diete de toate tipurile, cum ar fi cele de purificare, de detoxifiere sau care ard grasimile. Daca va tenteaza dieta care arde grasimile, trebuie avute in vedere cel putin 5 alimente care lupta impotriva grasimii din corpul nostru, accelerand metabolismul in mod natural.

Dietele care ard grasimile au ca scop accelerarea metabolismului, existand mai multe metode de a obtine acest lucru. Una dintre ele este aceea de a include in dieta zilnica alimente care, prin caracteristicile lor nutritionale, lupta impotriva grasimii, eliminand-o in mod natural si eficace.

5 alimente care lupta impotriva grasimii corporale:

1. Iaurtul grecesc. Este un aliment mediteraneean, care are o cantitate dubla de proteine, spre deosebire de celelalte tipuri de iaurt, fapt care poate ajuta organismul sa consume energie din tesutul adipos. Pe de alta parte, proteinele sunt satioase, ramanand mai mult timp in stomac. Drept pentru care, nu numai ca ajuta la arderea rapida a grasimii, dar tine si de foame un timp mai indelungat.

2. Quinoa. Este o cereala de origine americana si a  intrat in dietele de slabire relativ recent. Are un continut ridicat de proteine si fibre, precum zinc, seleniu si vitamina E, micronutrienti care accelereaza metabolismul si faciliteaza activitatea celulara. O combinatie buna este cea dintre quinoa, legume proaspete sau preparate la abur, fructe seci sau seminte.

3. Pomelo. Este un citric cu calorii negative care ajuta mobilizarea grasimii de rezerva pentru a obtine energie. Mancata inainte de pranz sau cina, reduce apetitul.

4. Coacaze. Contin foarte multi antioxidanti si foarte putine calorii. Datorita antioxidantilor accelereaza metabolismul.

5. Bulgur. Este un tip de grau, bogat in proteine si fibre. Este foare gustos, in acest fel, putandu-se evita adaugarea de extra sosuri sau o cantitare mare de ulei sau condimente. Se poate servi impreuna cu rosii, castraveti si patrunjel.

Aceste alimente sunt usor de preparat, magazinele oferind o gama variata si pot si introduse cu usurinta in dieta zilnica pentru a obtine eliminare kilogramelor in plus. Daca mai adaugam si activitatea fizica zilnica, succesul este garantat.

 

Lasă un răspuns