Sănătate cu Solaris

Cum am descoperit produsele Solaris? De la o prietenă care mi-a recomandat magazinul on-line Solaris. La acea vreme căutam un remediu natural pentru căderea părului. Răsfoind „paginile” magazinului on-line am găsit la un preț foarte convenabil acest produs– uleiul de ricin. M-am bucurat că acest tip de ulei este ceea ce caut.logo-big

 Uleiul de ricin folosit în mod regulat pe rădacinile părului și scalp este util pentru  creșterea părului; îngroșarea firului de păr care începe să se subțieze; prevenirea deteriorarii părului; tratarea părului uscat; strălucirea și hidratarea părului și a scalpului; prevenirea uscării scalpului; prevenirea despicării vârfurilor.

Folosindu-l de câteva ori am constatat ca este foarte eficient: nu am mai avut probleme cu căderea părului, a devenit mai strălucitor, scalpul este mai sănătos, iar vârfurile nu mai sunt despicate.

Aceasta reușită m-a încurajat să folosesc mai multe prosuse marca Solaris. Așa am început să cumpăr ceaiuri din diverse plante – sunt o maaare amatoare de ceaiuri, dacă s-ar putea să fac și măncarea cu ceaiuri, ar fi cei lai bine:)). Preferatul meu este acest ceai care are în componență bucățele de mere, hibiscus, bucățele de vișine, bucățele de zmeură- este un ceai foarte aromat și parfumat. Pe lângă acesta îmi mai place și ceaiul din ierburi acrișoare care conține bucățele de mere, hibiscus, fulgi de cocos, lemongrass, soc.

Cu ceva vreme în urmă, la birou aveam obiceiul să „ronțăi” câte ceva. Știam că nu prea este sănatos, dar parcă nu mă puteam concentra. De când mi-am propus să scap de acest obicei sau macar să mănânc ceva mai sănătos, am descoperit mununații biscuiți și covrigei. Preferații  sunt biscuiții cu fructe uscate fără zahăr.  Sunt potriviți pentru persoanele care își  doresc o dietă cu conținut scăzut de zaharuri. Conțin făină integrală de grâu, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier nehidrogenat, curmale, stafide, fulgi de ovăz, semințe de susan, semințe de in, semințe de floarea soarelui, arahide, sare marină fără adaos de iod. Pe lângă acești biscuiți îmi mai plac și covrigeii cu făină integrală și macAu un conținut scăzut de sare , iar în componența lor se găsesc fibre benefice sistemului digestiv. inima

Consumând aceși biscuiți și covrigei am rezolvat două probleme: acum pot mânca ceva sănătos la birou (și nu numai) și sistemul meu digestiv este mult mai sănătos.

Am fost foarte încântată să văd că pe pagina magazinului on-line pot găsi și promoții – chiar la unele produse pe care le folosesc mai des : goji, ulei de măsline, piper.

Dacă sunteți în pană de idei gastronomice puteți găsi o serie de rețete minunate în care să folosiți produsele Solaris. Aici am găsit o rețetă minunată de paste cu linte, rețetă care în scurt timp a devinit preferata familiei.

Solaris reunește o serie de produse care îți pot fi alături la micul dejun, prânz sau cină. De la fulgi și musli, ceaiuri și cicoare, cereale și leguminoase, semințe și mirodenii, făinuri, uleiuri comestibile, fructe uscate, biscuiți și covrigei, până la uleiuri esențiale și pentru aromoterapie. Toate îți pot sta alături ca tu să te bucuri de viață.

logo

 

Folosiți produse de bună calitate, folosiți produse Solaris!

Lasă un răspuns