Bucuria de a găti cu SunFood

Cu ceva timp în urmă am auzit-o pe mama vorbind despre niște conserve minune, spunând că este foarte mulțumită de ele. Din vorbă în vorbă am aflat despre ce spunea.
Așa am descoperit și eu minunatele conserve de la Sun Food.
În prima fază am intrat pe site  și am fost surprinsă foarte plăcut când am văzut câte informații găsesc aici.
Conservele Sun Food sunt de peste 7 ani pe piața românească și se găsesc într-o varietate largă de legume, fructe și pește. Am fost foarte încântată că aceste conserve nu au aditivi alimentari și că specialiștii au grijă să aleagă în așa fel legumele și fructele încât, noi consumatorii, să ne putem bucura pe deplin de gustul lor autentic.
Cine vizitează situl găsește foarte ușor ce dorește, acesta fiind împărțit în 3 categorii: Conserve de legume, Conserve de fructe, Conserve de peste.
Cine este în pană de idei pentru gătit poate găsi in sectiunea rețete, două categorii : Rețete dulci si Retete sărate. Între rețetele preferate din categoria celor sărate se numără Supa cremă de mazăre, Supa de roșii, Mazăre cu roșii și măsline.

Cele mai multe rețete preferate se găsesc însă la categoria celor dulci și mai precis cele care au ananas: Rulada cu ananas, Tarta cu ananas, Pandișpan cu ananas. Cel mai des pregătesc pentru familia mea  Cheseecake cu ananas.

Pentru cei case nu prea au timp să meargă la cumparături pot comanda direct pe site. Pe mine m-a încântat ideea că există posibilitatea de a nu mai plăti transportul dacă se face comandă de o sumă mai mare – și anume 149 lei.

Pentru cei care preferă însă să meargă în magazine, pot găsi produsele SunFood în Cora, Auchan, Metro, Penny, Kaufland, Carrefour, intr-o gamă foarte variată.

Conservele SunFood sunt 100% naturale, fără conservanți, bogate în vitamine și foarte ușor de desfăcut.

Conservele SunFood sunt potrivite atât pentru adulți cât și pentru cei mici!

Gătiți ușor, gătiți cu spor, pentru că orice mâncare gătită cu SunFood este mai gustoasă!

1

 

 

Lasă un răspuns